چطور میتوانید اکانت فیسبوک خود را موقتا غیر فعال یا بطور کامل حذف کنید؟
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۵
0 نظر
495 بازدید

اگر میخواهید موقتا حساب فیسبوک خود را غیر فعال کنید به روش زیر عمل نمایید.

 

ابتدا وارد حسابتان شوید. سپس وارد Settings شده و در صفحه جدید Security را انتخاب کنید.

آخرین گزینه در صفحه Security Settings مربوط به غیر فعال کردن حسابتان خواهد بود.

با کلیک روی گزینه Deactivate your account  حسابتان بطور موقت غیر فعال خواهد شد.

برای حذف دائمی حسابتان و همه اطلاعات، به روش زیر عمل کنید.

➊ ابتدا در صورت نیاز میتوانید از تمام اطلاعاتتان کپی بگیرید. برای اینکار در صفحه تنظیمات روی General کلیک کنید و در سمت راست پایین صفحه گزینه Download a copy of... را مشاهده خواهید کرد که با استفاده از آن میتوانید یک بک آپ کامل از اطلاعاتتان بگیرید. (این مرحله اختیاری میباشد)

➋ در این مرحله در صفحه تنظیمات روی گزینه apps کلیک کنید و تمام برنامه هایی که با فیسبوک شما لینک هستند را بردارید. (با بردن موس روی برنامه‌ها علامت × را فشار دهید تا لینک برداشته شود.)

➌ حال بعد از اجرای مراحل بالا،  روی لینک زیر کلیک کنید و حذف اکانتتان را تایید نمایید.

بخاطر داشته باشید فقط 14 روز مهلت دارید تا برگردید و بعد از این مدت حسابتان به همراه کلیه اطلاعات بطور کامل حذف خواهند شد.

https://www.facebook.com/help/delete_account

 

 

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر